The Liebster Award

Hello peeps,

So i realised that i had been nominated for the Liebster Award by the lovely Beth Jones. I had decided to do it once i could sit down and work from my laptop. I usually use my phone to upload posts. And in that time i got nominated ย by the absolutely amazing Funhouse vision for the award too. I am so overwhelmed. Thank you so much for nominating me. This is my first Liebster Award and I’m so excieted. Actually there are 2 nominations but I’m just going to combine them both.

Also you all should definitely check out their blogs.They have amazing blogs. I’m going to link their blog here so you all can check it out .

1.Beth Jones

2.Funhouse Vision

liebster award

 

There are a few rules for accepting this nomination-

  • Thank the blogger(s) who nominated you
  • Answer the 11 questions the blogger gives you
  • Nominate 5-11 bloggers that you think are deserving of the award
  • Let the bloggers know you nominated them
  • Give 11 facts about yourself
  • Give them 11 questions of your own

 

Beth’s questions:

  1. If you could hop on a plane right now, where would you go?

Answer- Ummm probably Paris or NYC or Goa .

2.Favourite food and why?

Answer- Anything made with chocolates. I think you all by now must know my obsession with chocolates. Also i love eating junk food.( Junk food, why so tastey?) ๐Ÿ˜›

3. The worst book youโ€™ve ever read

Answer- Frankly all the books that i have read were good.There ย isn’t really any book which i didn’t like.

4. Best thing to watch on Netflix

Answer- Okay now this is going to be a bit of a shock for people not living in India. Netflix was introduced here in India only this year and I’m yet to experience it. So no netflix and chill for me :p

5. How old were you when you had your first kiss?

Am i supposed to be answering that? ๐Ÿ˜›

6. Whoโ€™s your role model?

Answer- There are a lot of people on that list. But there’s not just one.There are so many people out there whose hard work encourages me to do better everyday. So yeah, no one person in particular.

7.What is it that you love the most about blogging?

Answer- That i get to share my views with so many people. I actually look forward to reading all your comments on my post and then replying to them. Some of you have been so encouraging, Thank you so much ๐Ÿ™‚

8. ย If you could be any Harry Potter character, which would you be?

Answer- umm Hermoine i think. As a kid i used to like her character a lot.

9.ย Whatโ€™s your favourite flavour of icecream?

Answer- Do i need to say that ๐Ÿ˜› . Chocolate of course. I like butterscotch too.

10.ย Where are you originally from?

Answer- India.

11.ย Sunset or sunrise?

Answer- Sunset. I love watching sunsets. Also I’m too lazy to get up and wath the sunrise. ๐Ÿ˜›

Moving on to Funhouse vision’s questions-

  1. ย  Whatโ€™s your favourite TV show?

Answer- Without a doubt, FRIENDS. I can watch it forever.

2. Why did you start blogging?

Answer- I always wanted to share my views with people. Also initially i wanted to start a Youtube channel but i guess that’s not happening anytime soon. So i thought writing is a better option. So yeah a lot of Youtube,Instagram and Pinterest and i decided i had to blog. haha. And i absolutely love blogging.

3.Whoโ€™s your inspiration?

Answer- I already answered that above.

4.ย Whatโ€™s your biggest pet peeve?

Answer- People who brag that they know everything.

5.ย What was the happiest moment in your life?

Answer- Ummm when i got the scholarship for being the best student. Also when my grand dad used to get chocolates for me and me and him would eat those secretly so that nobody could find us. I mean that’s not a moment but yeah those are some happy memories.

6.ย Whatโ€™s your favourite food?

i already answered that. ๐Ÿ™‚

7 .Whatโ€™s your biggest goal?

Answer- To be successful in life. And to keep my parents happy.

8.ย Whatโ€™s your favourite hobby?

Answer- Reading books. I can read books at anytime of the day and never get bored.

9.ย Whatโ€™s your favourite beauty product?

Answer- A BB cream. Because that brings so much change to the otherwise dull face. Currently i have been loving the Garnier BB cream.

10 .ย Whatโ€™s your least favourite fashion trend?

Answer- Animal prints -_- . I hate those somehow. Especially those leopard prints. Not for me.

11.ย If you could have one superpower, what would it be?

Answer- To be Invisible. I would actually like to know what a few people think about me.

So, it’s finally done. If you came this far, Thank you so much for reading it. i know it was quite a long post. Now for the nominations.

I nominate-

  1. Sunn shhine
  2. extemporized blog
  3. Fun fierce mama
  4. emily Rose
  5. Shopaholics Blog

Questions for the Nominees-

1.What is your goal in life?

2. What is the most dear memory from your childhood?

3. Favourite food?

4. Why did you start blogging?

5. Your inspiration or your role model?

6. What is that one thing you cannot live withot? (I mean apart from oxygen ๐Ÿ˜› )

7. ย Where are you from?

8. How many languages can you speak?

9. Where do you see yourself 15 yeras from now?

10. Do you have any pets?

11. Biggest pet-peeve?

FInally. That’s it guys.
Also i did the 15 facts about me recently, so i did not do the 11 facts about me which the i had to do according to the rules. Coz i can only imagine that no one is going to read so much about me 😂

till then, STAY CRAZILY CHIC :*

 

Advertisements

57 thoughts on “The Liebster Award

  1. saturdayonwednesday says:

    Such a lovely post, I love reading all the awards etc it’s like a q&a but you don’t even have to come up with the questions haha “Junk food, why so tasty?” is literally the question I always have in my mind! Also you mentioned that Hermione was one of your favourite characters as a child, which character from Harry Potter is your favourite now? xxx

    Liked by 3 people

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s